Recht van retour

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product met bijgesloten factuur in de originele staat en verpakking retour sturen.

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van terugzending voor uw eigen rekening.Het bedrag van de geretourneerde artikelen worden binnen 7 dagen na ontvangst teruggeboekt op uw rekening.

Alle items in juiste staat mogen geretourneerd worden met aangehecht prijskaartje.
Wel graag in de originele verzendzak en juiste wijze in verpakking (niet binnenste buiten).
Deze nemen wij dan ook niet in retour.

Klachten/problemen melden

Het is natuurlijk erg vervelend als u een klacht heeft over één van onze producten. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling ‘Klantenservice’ door te geven. Dit kunt u doen per e-mail of post. info@byrebellion.nl

Onze medewerkers van de afdeling ‘Klantenservice’ zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht zullen wij uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst te beantwoorden.

Verzendkosten die wij maken worden niet vergoed.