Retourneren

 

IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN, HOE DOE IK DIT?

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren mits deze ongedragen is en met alle toebehoren nog aan het artikel.Vergeet de bijgevoegde factuur niet toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken! De consument draagt de kosten voor de retourzending.

Wij raden aan het pakket met Track and Trace code te retourneren en het verzendbewijs te bewaren totdat je retourzending verwerkt is. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket.

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

LET OP: Pakketten dienen naar het opgegeven adres verstuurd te worden. Pakketten die bij een afhaalpunt geleverd worden, worden niet afgehaald waardoor de retourzending niet wordt verwerkt.

AFGEVEN IN DE WINKEL

Je bestelling kosteloos retourneren in onze winkel in IJmuiden kan ook. Je retour wordt verwerkt zoals alle andere retourzendingen en per bank teruggestort.

Het is niet mogelijk om je artikel om te ruilen via de webshop. Je kunt wel het artikel retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.


HOE LANG DUURT HET VOOR DAT MIJN RETOURZENDING VERWERKT WORDT?

Vanaf de dag dat je retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, duurt het maximaal 14 dagen tot dat deze volledig verwerkt is. Het geld wordt binnen deze dagen automatisch teruggestort.

WELKE ITEMS MOGEN RETOUR?

Alle items in juiste staat mogen geretourneerd worden met aangehecht prijskaartje.
Wel graag in de originele verzendzak en juiste wijze in verpakking (niet binnenste buiten).
Deze nemen wij dan ook niet in retour.

Retouradres:
Rebellion

Lange Nieuwstraat 477

1971 GE IJmuiden