Retourneren

 

IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN, HOE DOE IK DIT?

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren mits deze ongedragen is en met alle toebehoren nog aan het artikel.Vergeet de bijgevoegde factuur niet toe te voegen aan het pakketje, anders kunnen we jouw retour niet verwerken! De consument draagt de kosten voor de retourzending.

Wij raden aan het pakket met Track and Trace code te retourneren en het verzendbewijs te bewaren totdat je retourzending verwerkt is. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket.

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

LET OP: Pakketten dienen naar het opgegeven adres verstuurd te worden. Pakketten die bij een afhaalpunt geleverd worden, worden niet afgehaald waardoor de retourzending niet wordt verwerkt.


HOE LANG DUURT HET VOOR DAT MIJN RETOURZENDING VERWERKT WORDT?

Vanaf de dag dat je retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, duurt het maximaal 7 dagen tot dat deze volledig verwerkt is. Het geld wordt binnen deze dagen automatisch teruggestort.

WELKE ITEMS MOGEN RETOUR?

Alleen normaal geprijsde items mogen geretourneerd worden. Sale items kunnen niet retour gestuurd of geruild worden. Deze items worden niet in behandeling genomen en ongefrankeerd teruggestuurd.

Retouradres:
Rebellion

Lange Nieuwstraat 477

1971 GE IJmuiden