Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen.

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van verzenden voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 dagen na de terugzending terug betaald worden.

Artikelen uit de Sale (met korting) Geen geld retour, wel een tegoedbon indien deze voldoen aan de retourrechten.

Klachten en problemen

Het is natuurlijk erg vervelend als u een klacht heeft over één van onze producten. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de email of het contactformulier aan ons door te geven.

Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht zullen wij uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst te beantwoorden.